Šperky byly dříve spojovány především s ženami, ale nyní na ně klade stále větší důraz i pánská móda. Šperky jsou skvělým způsobem, jak zdůraznit svůj styl a individualitu, a zároveň dodají eleganci a efekt každému stylingu. Zbavte se stereotypů a začněte sahat po zajímavých řešeních již nyní.

náhrdelník vítr růže pozlacené pánské šperky kompas vedení pánské doplňky dárek pro manžela

Méně znamená více

Hlavní zásadou pro šperky pro muže je „méně je více“. Velké množství šperků může přebít zbytek outfitu a celou stylizaci zatížit. U mužů se hodí minimalistický styl. Vsaďte na jednu nebo dvě kvalitní ozdoby, jako jsou elegantní hodinky nebo náramek. Zdůrazní kouzlo celého outfitu, ale nebudou mu dominovat.

Slaďte šperky ke stylu

Dalším důležitým pravidlem je sladit šperky ke stylu. Šperky by měly ladit se zbytkem vašeho outfitu a ladit k příležitosti. Pokud nosíte například sportovní oblečení, je lepší zvolit něco minimalistického, jako je kožený náramek nebo náhrdelník. Ke společenskému oděvu se naopak budou hodit elegantnější ozdoby, jako jsou manžetové knoflíčky nebo klasické hodinky na náramku.

dárek pro manžela - hodinky s gravírováním
náramek s křížkem

Vyberte si správnou barvu

Důležitá je i barva šperku, která by měla ladit se zbytkem outfitu. Pokud nosíte světlé barvy, je nejlepší zvolit šperky ze stříbra nebo bílého zlata. Tenký stříbrný řetízek bude vypadat skvěle na světlém pozadí. Pokud si naopak obléknete tmavší barvy, zlaté doplňky lépe splývají. Pamatujte, že šperky by měly být ozdobou, ne hlavním prvkem outfitu, proto volte něco, co bude decentní a nepřebije celek.

Dbejte na kvalitu

Důležitá je také kvalita šperků. Nemá smysl investovat do levných umělých dekorací, které po pár dnech začnou ztrácet barvu nebo měnit strukturu. Je lepší investovat do pár univerzálních, kvalitních ozdob, které budou sloužit mnoho let. Vyberte si šperky z kvalitních materiálů, jako je nerezová ocel, stříbro nebo zlato. Tím získáte záruku, že se jejich parametry nezmění a budou vám dlouho sloužit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *